q
Особливості асортименту світлодіодного обладнання від LEDSTER
16306
post-template-default,single,single-post,postid-16306,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Промислові світлодіодні світильники: види та поради щодо вибору

Промислові світлодіодні світильники: види та поради щодо вибору

Промислові підприємства та майданчики, вулиці та садово-паркові ансамблі, рекламні конструкції потребують освітлення. Цю роль виконують спеціалізовані світильники, які дають потужний світловий потік і витримують значні навантаження. Щоб гарантувати надійність пристроїв, пропонується промислове світлодіодне освітлення від перевіреного виробника.

Особливості асортименту

Розробкою, випуском та реалізацією подібної продукції в Україні займається закарпатська компанія «LEDSTER». Вона створює пристрої під власною торговою маркою на елементній базі відомих світових компаній, що займаються випуском світлодіодів – Philips, OSRAM, CREE.

Серед основних видів продукції виділяються такі варіанти приладів:

  1. Промислові світильники, які встановлюються у виробничих цехах та на майданчиках підприємств різного типу.
  2. Прожекторне та лампове обладнання для освітлення стадіонів, спортивних майданчиків та залів.
  3. Спеціалізоване світлодіодне освітлення для АЗС та інших майданчиків, виробництв із високими вимогами до пожежної безпеки.
  4. Пристрої для теплиць, оранжерів, птахофабрик, елеваторів, овочесховищ та інших сільськогосподарських споруд.
  5. Пристрої, які встановлюють у складських, торгових та офісних приміщеннях.

Інакше кажучи, скрізь, де потрібна висока світловіддача потоку 140 лм/Вт, тривалий термін служби з напрацюванням 50 тисяч годин і вище – можна використовувати продукцію українського виробника. Споживачами стають промислові та сільськогосподарські підприємства, місцева влада, яка бажає забезпечити висвітлення населеного пункту, приватних осіб та індивідуальних підприємців.

Переваги продукції

Висока якість виробів виражається у п’ятирічній гарантії на прилади від виробника, низькому споживанні енергії, високому ступені захисту від впливу зовнішніх факторів. Усе це досягається з допомогою якісної технічної бази підприємства, використання передових методів виробництва, кваліфікації та відповідальності персоналу.

Є велика різноманітність освітлювачів за типом, розміром, вагою, формою та варіантом установки. Можна підібрати найоптимальніші варіанти для конкретного випадку. Товар надійно упаковується та доставляється до будь-якого населеного пункту країни. Вироби за якістю не поступаються світовим зразкам, при цьому коштують дешевше.

No Comments

Post A Comment